Log In..  Upis

Novosti

  Zimovanje  "Djeca na snijegu - sankanje"  

  Predškolska ustanova "AN-NUR" Sarajevo, već četvrtu godinu, a na osnovu specijliziranog programa "Djeca na snijegu-skijaški početci" uz predhodnu saglasnost Ministra za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo, tokom zimske sezone organizuje jednodnevne izlete - zimovanje na olimpijskim planinama Bjelašnice i Igmana.

  Program će se ralizovati u mjesecu januaru i februar, odnosno kad to vremenski uslovi dozvoljavaju (dovoljna količina snijega za bezbjedno sankanje)djece na planinu je iz objekta SAN u 7:30 sati, iz objekta CICIBAN u 8:15 sati iz AN-NUR-a u 8:15 sati.
  Planirana realizacija programa je:
   

  SRIJEDA 31.01.2018. 

   

  Prijave djece se vrši kod glavnog odgajatelja najkasnije do utoraka 30.1.2018 godine do 15:00 sati.

  Za više informacija nas možete kontaktirati na broj 033/265-775 ili na e-mail: vrtic@nur.ba

  Dijete treba da ima skafander, tanju i deblju kapu i duple rukavice, nepropusne čizme te ruksak sa kompetnim presvlakom. Također, dijete treba ponijeti sanke (uz predhodnio dogovor sa gl.odgajateljem u objektu).

  Molimo roditelje da dostave potpisanu saglasnost u objekta ustanove u koji ide djete, a koja se nalazi u dokumentima ovog teksta.

  Program sankanja je namjenjen samo za djecu korisnike usluga ove ustanove.

   

  Dokumenti:

Aktuelno


 • Obavijest o najavljenom štrajku...[više]

 • Zahvalnica za upis djece...[više]

 • VrticNet - Interface...[više]

 • JAVNI KONKURS za upis djece...[više]

 • Facebook stranica...[više]

O nama

The Rolex replica watches 126334 wristwatch, which combines luxury and classics, has performed well in the replica watches uk market after the exhibition. It is fake watches very fiery and hard to buy. Like this watch's watch friend, may wish to click on the details page or enter the brand store. Learn more about this swiss replica watches.