Log In..  Upis

Novosti

  Zahvalnica za upis djece  Poštovani roditelji,

  Već su dvije sedmice iza nas nove školske 2018/19 godine. Ubrzanim, ali sigurnim i čvrstim koracima, zajedno s vama našim cijenjenim roditeljima,  idemo ka novim spoznajama i aktivnostima u odgoju i obrazovanju vaše, a i naše djece kroz organizirane programe vrtića i produženog boravka. 

  Tim povodom u ime svih uposlenika i u svoje ime, zahvaljujem se što i dalje ovoj ustanovi ukazujete povjerenje u siguran i kvalitetan odgoj i obrazovanje naše djece. 

  Također, želim se zahvaliti i našim novim korisnicima koji su prepoznali dokazani kvalitet i kreativnost rada, ozbiljnost i profesionalizam osoblja i nisu povjerovali u sporadične nedobronamjerne spinove dužnika ove ustanove. 

  Kao tim, čiji je osnovni zadatak dobrobit djeteta, smo tu uvijek za vas, jer naš moto je SRETNO DIJETE-ZADOVOLJAN RODITELJ-USPJEŠNA USTANOVA.

  Pozivam roditelje djece predškolskog uzrasta koji prvi put upisuju svoje dijete u organiziranu instituciju - predškolsku ustanovu, da pročitaju jedno pismo koje smo za vas pripremili, a isto možete preuzeti OVDJE

   

  Eldin Ždralović, direktor

Aktuelno


 • Obavijest o najavljenom štrajku...[više]

 • Zahvalnica za upis djece...[više]

 • VrticNet - Interface...[više]

 • JAVNI KONKURS za upis djece...[više]

 • Facebook stranica...[više]

O nama

The Rolex replica watches 126334 wristwatch, which combines luxury and classics, has performed well in the replica watches uk market after the exhibition. It is fake watches very fiery and hard to buy. Like this watch's watch friend, may wish to click on the details page or enter the brand store. Learn more about this swiss replica watches.