Upis  VrtićNet | Lgin

Novosti

  Zahvalnica za upis djece  Poštovani roditelji,

  Već su dvije sedmice iza nas nove školske 2018/19 godine. Ubrzanim, ali sigurnim i čvrstim koracima, zajedno s vama našim cijenjenim roditeljima,  idemo ka novim spoznajama i aktivnostima u odgoju i obrazovanju vaše, a i naše djece kroz organizirane programe vrtića i produženog boravka. 

  Tim povodom u ime svih uposlenika i u svoje ime, zahvaljujem se što i dalje ovoj ustanovi ukazujete povjerenje u siguran i kvalitetan odgoj i obrazovanje naše djece. 

  Također, želim se zahvaliti i našim novim korisnicima koji su prepoznali dokazani kvalitet i kreativnost rada, ozbiljnost i profesionalizam osoblja i nisu povjerovali u sporadične nedobronamjerne spinove dužnika ove ustanove. 

  Kao tim, čiji je osnovni zadatak dobrobit djeteta, smo tu uvijek za vas, jer naš moto je SRETNO DIJETE-ZADOVOLJAN RODITELJ-USPJEŠNA USTANOVA.

  Pozivam roditelje djece predškolskog uzrasta koji prvi put upisuju svoje dijete u organiziranu instituciju - predškolsku ustanovu, da pročitaju jedno pismo koje smo za vas pripremili, a isto možete preuzeti OVDJE

   

  Eldin Ždralović, direktor

Aktuelno


 • Engleski jezik za djecu...[više]

 • Sport i tjelesne aktivnosti za djecu...[više]

 • VrticNet - Interface...[više]

 • Facebook stranica...[više]

O nama