Upis  VrtićNet | Lgin

Novosti

  VrticNet - Interface  Poštovani roditelji 

  Od danas ova ustanova je bogatija za još jedno IT ostvarenje, VrticNet Interface. Naime, ukoliko ste aktivni korisnik naših usluga, na vašu e-mail adresu će stići obavijest za aktiviranje korisičkog račun. Ukoliko pak isti niste dobili, razlog može biti da postojeću mail adresu već koristite za drugu vrstu komunikacje sa ovom ustanovom ili prilikom apliciranja i upisa djeteta, niste pravilno upisali istu. Da bi mogli aktivirati i vaš korisnički račun, molimo da nam na mail adresu vrtic@nur.ba dostavite što prije vašu novu ili ispravljenu elektronsku adresu.
  Ubuduće sve vrste zahtjava, upite i obavještenja koja ćete dobivati od strane ustanove, će biti isključivo putem VrticNet Interface. Također na istoj ćete moći pratiti i preuzimati vaše ugovore, rješenja, račune, uplate, mjenjati lične podatke, određivati opunomoćenike, a uskoro i mnoge druge pogodnosti. 

  Jedna od vizija naše ustanove je sigurna, pametna i brza komunikacija, između nas davaoca i vas kao korisnika naših usluga. Nadamo se da će ovaj projekat koji smo udruženim snagama zajedno sa našim poslovnim partnerom uradili za vas, opravdati našu vodilju SRETNO DIJETE-ZADOVOLJAN RODITELJ-USPJEŠNA USTANOVA.

  Za vaše upoznavanje sa VrticNet interfacom pripremili smo Uputstvo koje možete preuzeti ispod


  Dokument

Aktuelno


 • Engleski jezik za djecu...[više]

 • Sport i tjelesne aktivnosti za djecu...[više]

 • VrticNet - Interface...[više]

 • Facebook stranica...[više]

O nama