Log In..  Upis

Novosti

  VANREDNI KONKURS za upis u vrtice i produzeni boravak  Obavještavaju se roditelji koji su zainteresovani za upis djece u Predškolsku ustanovu "AN-NUR" Sarajevo i to u vrtić i produženi boravak AN-NUR Hadžići, vrtić SAN Stari Grad i vrtić i produženi boravak CICIBAN Novi Grad - Dobrinja, da će se vanredni upis za školsku 2014/15 godinu provoditi od 18.08. do popune slobodnih mjesta.

  U vrtiće se mogu upisati djeca s navršene 0,5 godina života i starija djeca, a u produženi boravak djeca od I do V razreda osnovne škole.

  Za upis prvi put, kao i za obnovu upisa je potrebno priložiti:

  o   e-Aplikaciju za upis (ista se nalazi u prilogu na ovoj stranici),

  Ostala dokumentacija se dostavlja po prijemu djeteta u vrtić ili produženi boravak.

  Na osnovu člana 19 Pravilnika o prijemu i boravku djece u vrtiće i produženi boravak, djeca se upisuju redoslijedom kako se prijavljuju, a prednost pri prijemu imaju:

  •    djeca koja će koristiti usluge vrtića ili produženog boravka do kraja školske godine,
  •    djeca koja će koristiti cijelodnevni boravak,
  •   i djeca čiji su roditelji do kraja mjeseca maja tekuće školske godine pismeno najavila nastavak korištenja usluga vrtića ili produženog boravka u novoj školskoj godini.

  Upisnu e-aplikaciju je potrebno preuzeti sa donjeg linka, popuniti stranu 1 i 2 (sva zelena polja), snimiti na desktop u formatu .xls te attachirati i dostaviti na e-mail: vrtic@nur.ba

   

  Direktor
  Eldin Ždralović

   

  Potrebani dokumenti

   

Aktuelno


 • Dan žalosti...[više]

 • Sastanak UPRAVNOG ODBORA...[više]

 • Obavijest o upisu u novu školsku godinu...[više]

 • Facebook stranica...[više]

O nama

 • Predškolska ustanova
  Bošnjačka ustanova "AN-NUR" BiH je privatna odgojno-obrazovna ustanova osnovana aktom Ministarstva obrazovanja i nauke Federacije ...[više]
 • Škola za obrazovanje odraslih
  Škola za dodatno obrazovanje i osposobljavanje je organizaciona jedinica Bošnjačke ustanove "AN-NUR" BiH. Djelatnost &s...[više]
The Rolex replica watches 126334 wristwatch, which combines luxury and classics, has performed well in the replica watches uk market after the exhibition. It is fake watches very fiery and hard to buy. Like this watch's watch friend, may wish to click on the details page or enter the brand store. Learn more about this swiss replica watches.