Log In..  Upis

Novosti

  PLAĆANJE usluga vrtica  S ciljem lakšeg načina plaćanja usluga vrtića i produženog boravka, kao i sigurnijeg i tačnog rasknjižavanja pristiglih uplata od strane roditelja djece korisnika usluga Predškolske ustanove "AN-NUR" Sarajevo (u nastavku: Staratelj), uprava iste je i ove godine odlučila da se tokom ugovorenog odnosa između nje i Staratelja, ispostavi jedan godišnji Račun sa jednim pozivom na broj i ukupim iznosom zaduženja u skladu sa izabranom vrstom, periodom boravka i cjenovnikom usluga.

  Račun se ispostavlja u papirnom obliku i Staratelju će se dostaviti na adresu mjesta stanovanja.

  Staratelj koji nakon dobivanja računa ostvari pravo na subvenciju troškova boravka u ovoj ustanovi, po primitku rješenja nadležnog organa, računovodstvo će ispostaviti knjižno odbrenje tj. umanjit će račun za ukupan iznos iste.

  Knjižno odobrenje se dostavlja Staratelju na njegovu e-mail adresu.

  Umanjenje ili povećanja mjesečnog zaduženja u skladu sa Pravilnikom o prijemu i boravku djece u ustanovu, kao i za dodatne usluge koje se budu realizovale u ustanovi, Staratelju će biti dostavljan račun na njegovu e-mail adresu.


  Način popunjavanja opće uplatnice preuzmite ovdje

  Uputstvo oko načina plaćanja preuzmite ovdje

  Odluku o cjenama usluga preuzmite ovdje 


  Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati:

  - služba sekretarijata e-mail: vrtic@nur.ba,

  - služba računovodstva e-mail: racunovodstvo@nur.ba

  ili nas kontaktirati na broj 033/265-775

   

   

Aktuelno


 • Obavijest o najavljenom štrajku...[više]

 • Zahvalnica za upis djece...[više]

 • VrticNet - Interface...[više]

 • JAVNI KONKURS za upis djece...[više]

 • Facebook stranica...[više]

O nama

The Rolex replica watches 126334 wristwatch, which combines luxury and classics, has performed well in the replica watches uk market after the exhibition. It is fake watches very fiery and hard to buy. Like this watch's watch friend, may wish to click on the details page or enter the brand store. Learn more about this swiss replica watches.