Log In..  Upis

Novosti

  Odluka o cijenama usluga PU AN-NUR za novu školsku godinu  Poštvani korisnici

   

  Dana 30.06.2017 godine direktor ustanove je donio Odluku o cijenama usluga u PU "AN-NUR" Sarajevo za školsku 2017/18 godinu, a koju možete pogledati i preuzeti iz priloga ove obavijesti.

  Od novina u odnosu na istu Odluku za školsku 2016/17 godine je:

  Iznos cijene usluga se odnose na djecu upisanu po javnom konkursu koji se objavljuje u skladu sa članom 14 Pravilnika o prijemu i boravku djece u ustanovu (redovan upisani rok u junu i avgustu).
  Iznos cijene usluga za djecu upisanu nakon javnog konkursa, a tokom trajanja školske godine ukoliko postoji slobodnih mjesta, se uvećava za 15%.

  Ukoliko roditelj u roku od 15 dana od dana primitka računa uplati cjelokupan iznos računa, istom se odobrava cassa sconto (popust za prijevremeno plaćanje) u iznosu od 10%. Ova pogodnost se odnosi samo na roditelja koji zaključi ugovor o boravku djeteta na period od najmanje 12 mjeseci.

   

   

  Dokument

   

Aktuelno


 • Dan žalosti...[više]

 • Sastanak UPRAVNOG ODBORA...[više]

 • Obavijest o upisu u novu školsku godinu...[više]

 • Facebook stranica...[više]

O nama

 • Predškolska ustanova
  Bošnjačka ustanova "AN-NUR" BiH je privatna odgojno-obrazovna ustanova osnovana aktom Ministarstva obrazovanja i nauke Federacije ...[više]
 • Škola za obrazovanje odraslih
  Škola za dodatno obrazovanje i osposobljavanje je organizaciona jedinica Bošnjačke ustanove "AN-NUR" BiH. Djelatnost &s...[više]
The Rolex replica watches 126334 wristwatch, which combines luxury and classics, has performed well in the replica watches uk market after the exhibition. It is fake watches very fiery and hard to buy. Like this watch's watch friend, may wish to click on the details page or enter the brand store. Learn more about this swiss replica watches.