Log In..  Upis

Novosti

  Odluka o cijenama usluga PU AN-NUR za novu školsku godinu  Poštvani korisnici

   

  Dana 30.06.2017 godine direktor ustanove je donio Odluku o cijenama usluga u PU "AN-NUR" Sarajevo za školsku 2017/18 godinu, a koju možete pogledati i preuzeti iz priloga ove obavijesti.

  Od novina u odnosu na istu Odluku za školsku 2016/17 godine je:

  Iznos cijene usluga se odnose na djecu upisanu po javnom konkursu koji se objavljuje u skladu sa članom 14 Pravilnika o prijemu i boravku djece u ustanovu (redovan upisani rok u junu i avgustu).
  Iznos cijene usluga za djecu upisanu nakon javnog konkursa, a tokom trajanja školske godine ukoliko postoji slobodnih mjesta, se uvećava za 15%.

  Ukoliko roditelj u roku od 15 dana od dana primitka računa uplati cjelokupan iznos računa, istom se odobrava cassa sconto (popust za prijevremeno plaćanje) u iznosu od 10%. Ova pogodnost se odnosi samo na roditelja koji zaključi ugovor o boravku djeteta na period od najmanje 12 mjeseci.

   

   

  Dokument

   

Aktuelno


 • Sastanak Vijeća roditelja_...[više]

 • Aktivirana aplikacija VrticNet...[više]

 • Facebook stranica...[više]

O nama

 • Predškolska ustanova
  Bošnjačka ustanova "AN-NUR" BiH je privatna odgojno-obrazovna ustanova osnovana aktom Ministarstva obrazovanja i nauke Federacije ...[više]
 • Škola za obrazovanje odraslih
  Škola za dodatno obrazovanje i osposobljavanje je organizaciona jedinica Bošnjačke ustanove "AN-NUR" BiH. Djelatnost &s...[više]