Log In..  Upis

Novosti

  Obavijest za roditelje  Poštovani roditelji,

  Sa završetkom petka 31. avgusta tekuće godine, završava se i naš obligacioni odnos, čime se završavaju i naša međusobna prava i obaveze koje smo dogovorili za što kvalitetniji odgoj i obrazovanje vaše djece. Iskreno se nadam da smo opravdali vaše povjerenje i očekivanja.
  Vama koji više nećete biti dio našeg kolektiva,  želimo sve najljepše, a djeci svu sreću svijeta za što boljim nastavkom odgoja i obrazovanja. Roditeljima koji ostaju, još jednom se zahvaljujem na povjerenju koju nam i dalje ukazujete, te se nadam da ćemo u ovoj novoj školskoj godini zajedničkim trudom i zalaganjem postići što kvaliterniji odgoj i obrazovanje, a s tim više sreće i zajednićkog obostranog zadovoljstva.


  Napominjem vas, da je Zakonski uslov za boravak djeteta u ustanovi, dostavljeno novo ljekarsko uvjerenje, pa vas još jednom pozivam i molim da tek po pribavljanju istog dovedete dijete u objekat ustanove kako ne bi imali neprijatnosti u ponedjeljak 03.09.tekuće godine, prvog dana nove školske godine. 

  Eldin Ždralović, direktor ustanove 

Aktuelno


 • Obavijest o najavljenom štrajku...[više]

 • Zahvalnica za upis djece...[više]

 • VrticNet - Interface...[više]

 • JAVNI KONKURS za upis djece...[više]

 • Facebook stranica...[više]

O nama

The Rolex replica watches 126334 wristwatch, which combines luxury and classics, has performed well in the replica watches uk market after the exhibition. It is fake watches very fiery and hard to buy. Like this watch's watch friend, may wish to click on the details page or enter the brand store. Learn more about this swiss replica watches.