Log In..  Upis

Novosti

  KID'S NUR DAY  „KID'S NUR DAY“

   

  U subotu 30.05. tekuće godine na prepunom školskom stadionu u Hadžićima održana je već tradicionalna svečanost "KID'S NUR DAY" povodom Dana Predškolske ustanove "AN-NUR" Sarajevo. 

  Program je bio protkana raznovrsnim sadržajem od revijalnog djela kroz koji su se svojim recitalima, plesom i igrokazaom predstavili svi mališani sa svojim odgajateljima iz vrtića AN-NUR, SAN i CICIBAN, preko vođenih zajedničkih igara djeci jako interesantnim do dječije zabave koju su upotpunili klovn, faceparing, veliki tobogan i tranboline. Sve je na dječijem nivou vodila i dala dobar štimung Selma Krifica. Specijalni gosti programa su bila najmlađi članovi KUD Igman - Hadžići.

  Vrijedi pomenuti i nesebičnu podršku naših roditelja u pomoći u organizaciji i realizaciji manifestacije do kolačića koje su isti obezbjedili za našu dječicu.

  Poslovni partneri ustanove "Bosna-sunce osiguranje" i "Solidex" su ovom prilikom obezbjedili lijepe i bogate nagrade vrtićima ove predškolske ustanove.

  Djeca kao i roditelji su otišli zadovoljni, a organizacijski tim sretan jer se trud pokazao uspješnim.

  Fotografije sa istog možete pogledati na našem FB profilu  <ovdje>

  CD sa manifestacije će biti uskoro o čemu će roditelji biti obavješteni.

   

Aktuelno


 • Sastanak Vijeća roditelja_...[više]

 • Aktivirana aplikacija VrticNet...[više]

 • Facebook stranica...[više]

O nama

 • Predškolska ustanova
  Bošnjačka ustanova "AN-NUR" BiH je privatna odgojno-obrazovna ustanova osnovana aktom Ministarstva obrazovanja i nauke Federacije ...[više]
 • Škola za obrazovanje odraslih
  Škola za dodatno obrazovanje i osposobljavanje je organizaciona jedinica Bošnjačke ustanove "AN-NUR" BiH. Djelatnost &s...[više]