Log In..  Upis

Novosti

  JAVNI KONKURS za upis djece u produzeni boravak  Savremni način života sve vecem broju roditelja nameće potrebu zbrinjavanja djeteta mlađe školske dobi koje nakon redovne nastave odlazi kući i bez nadzora provodi vrijeme do dolaska roditelja. 

  Samostalan boravak kod kuće često izlaže dijete mnogim opasnostima, a strah i briga roditelja za dijete tokom radnog dana nameću potrebu za organiziranom brigom o djetetu. 

  Produženi dnevni rad prije ili nakon redovne nastave – produženi boravak, jedan je od modela kojim se mogu kvalitetno i organizirano riješiti navedeni problemi, posebno u urbanim sredinama. 

  Nova uloga vrtića na taj će način biti maksimalno i racionalno iskorištena jer pruža nebrojene mogućnosti djelovanja u svrhu pravilnog razvoja i rasta svakog djeteta u kvalitetnu osobu, korisnu svojoj porodici i zajednici.

   

  S tim u vezi obavještavamo zainteresovane roditelje da će se upis djece u produženi boravak Predškolske ustanovu "AN-NUR" Sarajevo i to u objekate AN-NUR Hadžići, SAN Stari Grad, CICIBAN Novi Grad - Dobrinja i WOG Vogošća, za školsku 2016/17 godinu provoditi od 01.06. do 19.06.2016 godine.

  U produženi boravak se mogu upisati djeca koja u septembru tekuće godine polaze u prvi, drugi, treći i četvrti razred osnovne škole.

  Za upis prvi put, kao i za obnovu upisa je potrebno priložiti:

  o    e-Aplikaciju za upis (gamb "upis djece" se nalazi na vrhu ove stranice kao i u nastavku ove obavijesti),

  Na osnovu člana 19 Pravilnika o prijemu i boravku djece u ustanovu, ista se upisuju u produženi boravak redoslijedom kako se prijavljuju, a prednost pri prijemu imaju:

  • djeca korisnici usluga ustanove, 
   djeca koja će koristiti usluge ustanove do kraja tekuće školske godine tj. do 31.augusta tekuće godine i 
  • djeca koja će koristiti cjelodnevni boravak u novoj školskoj 2016/17 godini.

  Molimo roditelje da se pridržavaju navedenih termina te na vrijeme dostave upisnu aplikaciju.

  Po završenom javnom konkursu, a u periodu od 20. do 30. juna tekuće godine organizovat će se individualni upisni sastanci, kao i obilazak objekta ustanove. Tom prilikom aplikanti su u obavezi dostaviti i ostalu upisnu dokumentaciju osim ljekarskog uvjerenja. Ljekarsko uvjrenje se dostavlja u augustu tekuće godine i ne smije biti starije od 1.8.2016 godine.

  Produženi boravak radi i za vrijeme zimskog i ljetnog školskog raspusta. 

  Roditeljima u objektu CICIBAN nudimo i usluge prijevoza djece.

  U slučaju problema sa upisnom aplikacijom kontaktirajte nas na e-mail: evrtic@nur.ba
   

  Direktor
  Eldin Ždralović

   

   
   

   

Aktuelno


 • Obavijest o najavljenom štrajku...[više]

 • Zahvalnica za upis djece...[više]

 • VrticNet - Interface...[više]

 • JAVNI KONKURS za upis djece...[više]

 • Facebook stranica...[više]

O nama

The Rolex replica watches 126334 wristwatch, which combines luxury and classics, has performed well in the replica watches uk market after the exhibition. It is fake watches very fiery and hard to buy. Like this watch's watch friend, may wish to click on the details page or enter the brand store. Learn more about this swiss replica watches.