Log In..  Upis

Novosti

  Engleski jezik za vrticku djecu i skolarce  Poštovani roditelji

  Specijalizirani program iz engleskog jezika počinje u prvoj sedmici oktobra tekuće godine i trajat će do kraja juna naredne godine. U mjesecu januaru program se neće realizovati. Sedmični broj sati je jedan u trajanju od 45 minuta. 

  Djeca će biti podjeljena u optimalne grupe, a izvršit će se i testiranje djece koja su u predhodnoj školskoj godini imala engleski jezik, kako bi se odredilo kojem stepenu pripadaju. 

  Radne knjige i sveske će biti kolektivno nabavljene po cijeni koja će biti naknadno određena.

  Prijave djece su do petka 29.09.tekuće godine. U objekta ustanove treba dostaviti saglasnost za učešće djeteta u programu realizacije engleskog jezika.

  Obrazac saglasnosti može preuzeti u objektu ili iz priloga ovog teksta.

  Roditelj će na svoju e-mail adresu dobiti račun dodatnih usluga na iznos od 120,00 KM (U skladu sa Odlukom o cijenama usluga za tekuću školsku godinu) Plaćanje se vrši mjesečno u iznosu od 15,00 KM uz obavezan upis poziva na broj koji će biti naveden na računu.

   

  Dokument:

Aktuelno


 • Dan žalosti...[više]

 • Sastanak UPRAVNOG ODBORA...[više]

 • Obavijest o upisu u novu školsku godinu...[više]

 • Facebook stranica...[više]

O nama

 • Predškolska ustanova
  Bošnjačka ustanova "AN-NUR" BiH je privatna odgojno-obrazovna ustanova osnovana aktom Ministarstva obrazovanja i nauke Federacije ...[više]
 • Škola za obrazovanje odraslih
  Škola za dodatno obrazovanje i osposobljavanje je organizaciona jedinica Bošnjačke ustanove "AN-NUR" BiH. Djelatnost &s...[više]
The Rolex replica watches 126334 wristwatch, which combines luxury and classics, has performed well in the replica watches uk market after the exhibition. It is fake watches very fiery and hard to buy. Like this watch's watch friend, may wish to click on the details page or enter the brand store. Learn more about this swiss replica watches.