Log In..  Upis

Novosti

  Engleski jezik za vrticku djecu i skolarce  Poštovani roditelji

  Specijalizirani program iz engleskog jezika počinje u prvoj sedmici oktobra tekuće godine i trajat će do kraja juna naredne godine. U mjesecu januaru program se neće realizovati. Sedmični broj sati je jedan u trajanju od 45 minuta. 

  Djeca će biti podjeljena u optimalne grupe, a izvršit će se i testiranje djece koja su u predhodnoj školskoj godini imala engleski jezik, kako bi se odredilo kojem stepenu pripadaju. 

  Radne knjige i sveske će biti kolektivno nabavljene po cijeni koja će biti naknadno određena.

  Prijave djece su do petka 29.09.tekuće godine. U objekta ustanove treba dostaviti saglasnost za učešće djeteta u programu realizacije engleskog jezika.

  Obrazac saglasnosti može preuzeti u objektu ili iz priloga ovog teksta.

  Roditelj će na svoju e-mail adresu dobiti račun dodatnih usluga na iznos od 120,00 KM (U skladu sa Odlukom o cijenama usluga za tekuću školsku godinu) Plaćanje se vrši mjesečno u iznosu od 15,00 KM uz obavezan upis poziva na broj koji će biti naveden na računu.

   

  Dokument:

Aktuelno


 • Sastanak Vijeća roditelja_...[više]

 • Aktivirana aplikacija VrticNet...[više]

 • Facebook stranica...[više]

O nama

 • Predškolska ustanova
  Bošnjačka ustanova "AN-NUR" BiH je privatna odgojno-obrazovna ustanova osnovana aktom Ministarstva obrazovanja i nauke Federacije ...[više]
 • Škola za obrazovanje odraslih
  Škola za dodatno obrazovanje i osposobljavanje je organizaciona jedinica Bošnjačke ustanove "AN-NUR" BiH. Djelatnost &s...[više]