Log In..  Upis

Novosti

  Djeca na snijegu-skijanje
  Djeca na snijegu - skijaški početci

   

  Predškolska ustanova "AN-NUR" Sarajevo, već četvrtu godinu, a na osnovu specijaliziranog programa "Djeca na snjegu-skijaški početci" uz predhodnu saglasnost Ministra za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo, organizuje obuku iz osnova skijanja, kao i usavršavanje tehnika skijanja za djecu predškolskog i mlađeg školskog uzrasta tokom zimske sezone na olimpijskim planinama Bjelašnice i Igmana.

  Program će se ralizovati tokom skijaške sezone, odnosno kad to vremenski uslovi dozvoljavaju (dovoljna količina snijega za bezbjedno skijanje)dece na planinu je iz objekta SAN u 7:30 sati, iz objekta CICIBAN u 8:15 sati iz AN-NUR-a u 8:15 sati.
  Planirani početak je 15. jaunar tekuće godine.

  Prijava djece se vrši kod glavnih odgajatelja u objektu u koji djete ide, a najkasnije do petka 12.1.2018 godine  
   
  Za više informacija nas možete kontaktirati na broj 033/428-365 ili 033/265-775 ili na e-mail: vrtic@nur.ba
   
  Svako dijete treba da ima skafander, skije, pancerice, po mogućnosti kacigu, tanju i deblju kapu i duple rukavice te ruksak sa kompetnom presvlakom.
   

  Roditelj je obavezan ustanovi dostaviti potpisanu saglasnost, a koja se nalazi u dokumentima ovog teksta prije početka realizacije programa.


  Roditeljski sastanak će se održati u petak 12.01.tekuće godine s početkom u 18:00 sati u objektu CICIBAN Aerodromsko naselje (ulica Akifa Šeremeta br.10 DO). Lokaciju objekta možete vidjeti ovdje

   

  Dokumenti:
   

   

Aktuelno


 • Obavijest o upisu u novu školsku godinu...[više]

 • Facebook stranica...[više]

O nama

 • Predškolska ustanova
  Bošnjačka ustanova "AN-NUR" BiH je privatna odgojno-obrazovna ustanova osnovana aktom Ministarstva obrazovanja i nauke Federacije ...[više]
 • Škola za obrazovanje odraslih
  Škola za dodatno obrazovanje i osposobljavanje je organizaciona jedinica Bošnjačke ustanove "AN-NUR" BiH. Djelatnost &s...[više]
The Rolex replica watches 126334 wristwatch, which combines luxury and classics, has performed well in the replica watches uk market after the exhibition. It is fake watches very fiery and hard to buy. Like this watch's watch friend, may wish to click on the details page or enter the brand store. Learn more about this swiss replica watches.