Log In..  Upis

Novosti

  Djeca na snijegu-skijanje
  Djeca na snijegu - skijaški početci

   

  Predškolska ustanova "AN-NUR" Sarajevo, već treću godinu, a na osnovu specijaliziranog programa "Djeca na snijegu-skijaški početci" uz predhodnu saglasnost Ministra za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo, organizuje obuku iz osnova skijanja, kao i usavršavanje tehnika skijanja za djecu predškolskog i mlađeg školskog uzrasta tokom zimske sezone na olimpijskim planinama Belašnice i Igmana.

  Program će se ralizovati u mjesecu januaru i februar, odnosno kad to vremenski uslovi dozvoljavaju (dovoljna količina snijega za bezbjedno skijanje)dece na planinu je iz objekta SAN u 7:30 sati, iz objekta CICIBAN u 8:15 sati iz AN-NUR-a u 8:15 sati.
  Planirani početak je II sedmica mjeseca januara, a roditelji prijavljene djece će biti na vrijeme obavješteni o tačnom terminu.

  Prijava djeteta se vrši kod glavnog odgajatelja u objektu u koji djete ide, a najkasnije do petka 6.1.2017 godine  
   
  Za više informacija nas možete kontaktirati na broj 033/428-365 ili 033/265-775 ili na e-mail: vrtic@nur.ba
   
  Svako dijete treba da posjeduje skafander, skije, po mogućnoti kacigu, tanju i deblju kapu i duple rukavice te ruksak sa kompetnom presvlakom.

  Obaveza roditelja je da Upravi ustanove dostave potpisanu saglasnost, a koja se nalazi u dokumentima ovog teksta prije početka realizacije programa.

   

  Dokumenti:

   

   

Aktuelno


 • Sastanak Vijeća roditelja_...[više]

 • Aktivirana aplikacija VrticNet...[više]

 • Facebook stranica...[više]

O nama

 • Predškolska ustanova
  Bošnjačka ustanova "AN-NUR" BiH je privatna odgojno-obrazovna ustanova osnovana aktom Ministarstva obrazovanja i nauke Federacije ...[više]
 • Škola za obrazovanje odraslih
  Škola za dodatno obrazovanje i osposobljavanje je organizaciona jedinica Bošnjačke ustanove "AN-NUR" BiH. Djelatnost &s...[više]