Upis  VrtićNet | Lgin

Novosti

  Djeca na snijegu-skijanje
  Djeca na snijegu - skijaški početci

   

  Predškolska ustanova "AN-NUR" Sarajevo, već četvrtu godinu, a na osnovu specijaliziranog programa "Djeca na snjegu-skijaški početci" uz predhodnu saglasnost Ministra za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo, organizuje obuku iz osnova skijanja, kao i usavršavanje tehnika skijanja za djecu predškolskog i mlađeg školskog uzrasta tokom zimske sezone na olimpijskim planinama Bjelašnice i Igmana.

  Program će se ralizovati tokom skijaške sezone, odnosno kad to vremenski uslovi dozvoljavaju (dovoljna količina snijega za bezbjedno skijanje)dece na planinu je iz objekta SAN u 7:30 sati, iz objekta CICIBAN u 8:15 sati iz AN-NUR-a u 8:15 sati.
  Planirani početak je 15. jaunar tekuće godine.

  Prijava djece se vrši kod glavnih odgajatelja u objektu u koji djete ide, a najkasnije do petka 12.1.2018 godine  
   
  Za više informacija nas možete kontaktirati na broj 033/428-365 ili 033/265-775 ili na e-mail: vrtic@nur.ba
   
  Svako dijete treba da ima skafander, skije, pancerice, po mogućnosti kacigu, tanju i deblju kapu i duple rukavice te ruksak sa kompetnom presvlakom.
   

  Roditelj je obavezan ustanovi dostaviti potpisanu saglasnost, a koja se nalazi u dokumentima ovog teksta prije početka realizacije programa.


  Roditeljski sastanak će se održati u petak 12.01.tekuće godine s početkom u 18:00 sati u objektu CICIBAN Aerodromsko naselje (ulica Akifa Šeremeta br.10 DO). Lokaciju objekta možete vidjeti ovdje

   

  Dokumenti:
   

   

Aktuelno


 • Roditeljski sastanak...[više]

 • JAVNI KONKURS za prijem odgajatelja i njegovatelja...[više]

 • Sastanak UPRAVNOG ODBORA...[više]

 • Engleski jezik za djecu...[više]

 • Sport i tjelesne aktivnosti za djecu...[više]

O nama