Log In..  Upis

Novosti

  Djeca na snijegu-sankanje  "Djeca na snijegu - sankanje"  

  Predškolska ustanova "AN-NUR" Sarajevo, već treću godinu, a na osnovu specijliziranog programa "Djeca na snijegu-skijaški početci" uz predhodnu saglasnost Ministra za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo, tokom zimske sezone organizuje jednodnevne izlete na olimpijske planine Bjelašnice i Igmana na sankanje i igre na snijegu.

  Program će se ralizovati u mjesecu januaru i februar, odnosno kad to vremenski uslovi dozvoljavaju (dovoljna količina snijega za bezbjedno sankanje)djece na planinu je iz objekta SAN u 7:30 sati, iz objekta CICIBAN u 8:15 sati iz AN-NUR-a u 8:15 sati.
  Planirani početak je II sedmica mjeseca januara, a roditelji prijavljene djece će biti na vrijeme obavješteni o tačnom terminu.
   


  PONEDJELJAK 16.01.2017. djeca iz objekta AN-NUR
   

   

  Prijava djeteta se vrši kod glavnog odgajatelja najkasnije do petka 13.1.2017 godine.

  Za više informacija nas možete kontaktirati na broj 033/428-365 ili 033/265-775 ili na e-mail: vrtic@nur.ba

  Dijete treba da ima skafander, tanju i deblju kapu i duple rukavice te ruksak sa kompetnim presvlakom. Također, dijete treba ponijeti sanke (uz predhodnio dogovor sa gl.odgajateljem u vrtiću).

  Molimo roditelje da dostave potpisanu saglasnost u objekta ustanove u koji ide djete, a koja se nalazi u dokumentima ovog teksta.

  Program sankanja je namjenjen samo za djecu korisnike usluga ove ustanove.

   

  Dokumenti:

Aktuelno


 • Sastanak Vijeća roditelja_...[više]

 • Aktivirana aplikacija VrticNet...[više]

 • Facebook stranica...[više]

O nama

 • Predškolska ustanova
  Bošnjačka ustanova "AN-NUR" BiH je privatna odgojno-obrazovna ustanova osnovana aktom Ministarstva obrazovanja i nauke Federacije ...[više]
 • Škola za obrazovanje odraslih
  Škola za dodatno obrazovanje i osposobljavanje je organizaciona jedinica Bošnjačke ustanove "AN-NUR" BiH. Djelatnost &s...[više]