Log In..  Upis

Novosti

  DJECA ZA DJECU, pridruzi se i ti  Poštovani roditelji i prijatelji, 

  Na inicijativu Vijeća roditelja, a u saradnji sa OŠ „Desanka Maksimović“, područno odjeljenje Križevići – Istočna Bosna (Općina Zvornik) započela je realizacije projekta „Djeca za djecu“. Planirano je darivanje simboličnih poklon-paketića od strane djece koja idu u vrtiće i produženi boravak Predškolske ustanove "An-Nur" Sarajevo, a namjenjeni su djeci povratnicima nižih razreda OŠ „Desanka Maksimović“ iz Križevića. 
  Prikupljanje paketića će se obavljati u objektma AN-NUR Hadžići, SAN Stari Grad i CICIBAN Novi Grad od ponedjeljak, 17.11.2014. do srijede 03.12.2014. Predstavnici Vijeća roditelja i uposlenici Bošnjačke ustanove „AN-Nur“ Sarajevo lično će dostaviti paketiće u Križeviće i podjelu fotografisati.

   

  UPUTSTVO:
  1. Priprema paketića je osmišljeno kao zajednička aktivnost djeca sa roditeljima;
  2. Sadržaj paketića treba da se upakuje u kutiju od cipela (kako bi svi bili manje-više iste veličine i da ne predstavljaju prevelik trošak za roditelje);
  3. Sadržaj paketića ostavlja se na izbor roditeljima i djeci (neke ideje: igračka, školski pribor, slatkiši...);
  4. Bilo bi lijepo da se u paketić uključi i personalizirana poruka od djeteta koje ga šalje, npr. djetetov crtež na kojem će biti njegovo ime i prezime ili kratko pismo koje bi sadržavalo informacije o djete koje šalje, kako se zove, koliko ima godina, šta voli ili neka pjesmica....
  5. Potrebno je kutiju upakovati u ukrasni papir i po mogućnosti napisati M ili Ž, ukoliko se unutra nalazi poklon koji je namjenjen isključivo dječacima ili djevojčicama.

   

  NAPOMINJEMO DA JE UČESTVOVANJE U OVOM PROJEKTU NA DOBROVOLJNOJ OSNOVI!

   

  Imena učesnika ove akcije će mo javno objaviti na našoj web stranici sa posebnom zahvalom. 

Aktuelno


 • Obavijest o najavljenom štrajku...[više]

 • Zahvalnica za upis djece...[više]

 • VrticNet - Interface...[više]

 • JAVNI KONKURS za upis djece...[više]

 • Facebook stranica...[više]

O nama

The Rolex replica watches 126334 wristwatch, which combines luxury and classics, has performed well in the replica watches uk market after the exhibition. It is fake watches very fiery and hard to buy. Like this watch's watch friend, may wish to click on the details page or enter the brand store. Learn more about this swiss replica watches.