Log In..  Upis

Škola za obrazovanje odraslih

  Škola za dodatno obrazovanje i osposobljavanje je organizaciona jedinica Bošnjačke ustanove "AN-NUR" BiH  Škola za dodatno obrazovanje i osposobljavanje je organizaciona jedinica Bošnjačke ustanove "AN-NUR" BiH.
  Djelatnost škole je dodatno obrazovanje i osposobljavanje djece predškolskog uzrasta, učenika osnovnih i srednjih škola, studenata i ostalih građana u tjeku školovanja, kao i poslije školovanja iz oblasti stranih jezika, informatike i menadžmenta.
  Administrativno sjedište škole je u Sarajevu u Ulici Mustafe Dovadžije broj 17.
   
  Djelatnost škole se realizira po odjeljenjima širom Bosne i Hercegovine, a trenutno aktivna odjeljenja su u Sarajevu, Hadžićima i Mostaru.
   
  Nastava se u školi realizira po Programima ustanove na koje je Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke dalo svoju saglasnost, kao i akata škole i to Pravilnika o radu i Pravilnika o ispitima i javnim dokumentima.
  Programi rada su podjeljeni na odsjeke, odsjeci na nivoe obrazovanja prema uzrastu i intelektualnom razvoju polaznika, a nivoi na djelove obrazovanja. Sve naprijed navedeno mozete vidjeti klikom na link "PROGRAM" .
  Informacije o Školi racunovodstva pogledajte ovdje >>>

Aktuelno


 • Početak škole računovodstva...[više]

 • Javni poziv za upis u Skolu racunovodstva...[više]

 • Aktivirana aplikacija VrticNet...[više]

 • Facebook stranica...[više]

O nama

 • Predškolska ustanova
  Bošnjačka ustanova "AN-NUR" BiH je privatna odgojno-obrazovna ustanova osnovana aktom Ministarstva obrazovanja i nauke Federacije ...[više]
 • Škola za obrazovanje odraslih
  Škola za dodatno obrazovanje i osposobljavanje je organizaciona jedinica Bošnjačke ustanove "AN-NUR" BiH. Djelatnost &s...[više]