Log In..  Upis

O školi

  O školi  Poštovani posjetitelji,
   
  Već gotovo 17 godina kroz naše školske klupe prošao je znatan broj polaznika, od kojih su mnogi od njih nakon usvojenog znanja stecenog u našoj Školi otvorili vlastite knjigovodstvene agencije, pronašli zaposlenje u respektabilnim firmama sa izvrsnim primanjima, a neki su ostvarili zavidne karijere na drugim poslovima u kojima im je stečeno znanje i naša diploma i te kako pomogla.
  Naša Škola nije namjenjena samo stjecanju znanja koje se primjenjuje u računovodstvu. Ona je i baza znanja koje bi svaki vlasnik firme ili menadžer morao imati da bi bolje razumio zašto firma ne radi još bolje i zašto dobit nije još veća.
  Na osnovu saglasnosti Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke Ustanova za obrazovanje odraslih kroz svoju školu računovodstva izvodi program osposobljavanja za vođenje računovodstva, te svršenici ove Škole svoje diplome i dodatno stručno zvanje upisuju u radne knjižice.
  Nastavu predvode iskusni kadrovi - profesor računovodstva sa višegodisnjim iskustvom i položenim stručnim ispitom za samostalni obrazovni rad i asistenti uz pomoć stručne literature određene planom i programom, te uz druge nastavne matrijale priručnike i obrasce.
   
   
   
   
   
  Pridružite nam se... upoznajte nas...

Aktuelno


 • Sastanak UPRAVNOG ODBORA...[više]

 • Termini skijanja i zimovanja-sankanja...[više]

 • Facebook stranica...[više]

O nama

 • Predškolska ustanova
  Bošnjačka ustanova "AN-NUR" BiH je privatna odgojno-obrazovna ustanova osnovana aktom Ministarstva obrazovanja i nauke Federacije ...[više]
 • Škola za obrazovanje odraslih
  Škola za dodatno obrazovanje i osposobljavanje je organizaciona jedinica Bošnjačke ustanove "AN-NUR" BiH. Djelatnost &s...[više]